AUSSIE Frizz Remedy, 3 MINUTE MIRACLE

image

Dit product moet ik met jullie delen, want wat ben ik hier enthousiast over!

Eerst even de beloftes van Aussie;

De unique formule met Aloe Vera en Australische Jojoba Seed oil, helpt om het haar te moisturizen, de frizz te reduceren en laat het haar stralend en glanzend achter.

‘Don’t just tame the frizz, make it sit, beg and roll over’.

Ik had er natuurlijk over gehoord, maar ik wilde toch graag zelf de proef op de som nemen. Mijn haar heeft namelijk nog al eens een eigen willetje en zeker mijn onderste haren lijken soms nergens op. Hoewel ik van Europese afkomst ben, heb ik wel degelijk een frizzige coupe zo nu en dan.

Het eerste wat me opviel toen ik de flacon openmaakte was de geur van bubble gum, beetje vreemd voor een shampoo maar zeker niet storend. Ik moet ook zeggen dat na het wassen mijn haar wel een luchtje had, maar niet direct de bubble gum geur. De verpakking is ook helemaal prima, maar geeft geen extra luxe gevoel. Omdat ik het eerst eens wilde proberen, ben ik niet gelijk voor het volledige pakket gegaan, maar met het 3-minute-miracle masker begonnen. Dus eerst met mijn eigen shampoo en conditioner gewassen en als kers op de taart het masker goed in gemasseerd en ruim 3 minuten laten zitten. Meestal moet ik mijn haar föhnen wil het glad blijven, maar nu hoefde dit niet! Ik had een prachtige, gladde haardos. Misschien wel wat te slap, maar we kunnen niet alles hebben. Daar zijn dan weer andere oplossingen voor (zie artikel ‘volume poeder van Andrélon’). Het enige nadeel wat ik kan bedenken is de opening van de flacon. Hij is niet hersluitbaar, maar lekken doet hij ook niet omdat de opening van binnen wordt afgesloten.

Ingrediëntenlijst

Nog even een grotere foto van de ingrediënten lijst. Duidelijk een mild masker, wel zit er wat alcohol en parfum in verwerkt evenals parabenen (wat je haar glad maakt). Voor mij persoonlijk geen probleem maar als je dit vervelend vindt, kan je de producten van Aussie beter laten staan.

Overall ben ik zó tevreden dat ik ook de shampoo ga kopen.

In de flacon zit 250ML, dus daar krijg ik best wel wat wasbeurten voor.

Aussie kan je bij de meeste Drogisterijen kopen.

www.kruidvat.nl à € 8,99

 

 

Carlijn ter Braak

2 Comments

  1. Having read this I believed it was extremely informative.
    I appreciate you finding the time and energy to put this short article together.
    I once again find myself personally spending a lot of time both reading and commenting.
    But so what, it was still worth it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *