Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade & Brush #12

A girl can never have too much eyebrow products :)!

Anastasia staat bekend om haar beroemde producten rondom wenkbrauwen. Dit wilde ik natuurlijk ook aan den lijve ondervinden. Toen de Douglas dit merk nog niet in de schappen had liggen, heb ik de Dipbrow Pomade bij Sephora in New York gekocht en stond werkelijk te springen om dit product te proberen.

DSC_0836Eerst even over Anastasia Beverly Hills

Anastasia Soare, opgegroeit in Roemenie en afgestudeerd architecte, verhuisde naar Amerika vanwege een baan van haar man. Zijzelf kwam al snel aan het werk in een schoonheidssalon in Melrose en groeide uit tot een ware stijlicoon wat betreft het shapen van werkbrauwen. Veel celebs mag zij ook tot haar klantenkring benoemen. Vandaag de dag heeft ze een eigen salon in Beverly Hills en een eigen cosmeticalijn waarvan de werkbrauwproducten en contourpaletten wellicht het meest bekend zijn.

DSC_0822Maar nu, de Dipbrow Pomade. Het product zit in een rond glazen potje met zwarte draaideksel en het gouden logo op de bovenkant. Ik heb de kleur ‘blonde’ gekocht. Toen ik het potje openmaakte leek het een beetje op een gelliner, maar dan natuurlijk voor de wenkbrauw. Het aanbrengen werkt qua gevoel wel iets anders als met een poeder en vereist, in ieder geval voor mij, iets meer geduld. Maar ik moet wel zeggen dat als ik dit product heb aangebracht, ik eigenlijk altijd hele goede werkbrauwdagen heb :).

De dipbrow is super langdragend, je zal niet snel hapjes uit je werkbrauwen zien omdat het product vervaagt. Dit wil ik met een goedkopere poeder variant nog wel eens hebben. De Dipbrow Pomade vind ik een fijn product en het is kwalitatief echt hoogwaardig, maar je moet wel de tijd hebben om het secuur aan te brengen. Als het er eenmaal opzit, heb je grote moeite enige uitschieters weg te werken. Dit is dan ook weer een voordeel. Hieronder de swatches van de kleuren;

DipBrow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik vind het product fijn werken, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik twijfel of ik dit product nogmaals aan ga schaffen. Zodra ik door deze 4 gram heen ben, kan ik je dat met zekerheid zeggen. Er zijn ook goede andere producten voor je werkbrauwen te koop voor (veel) minder geld en wat je minder tijd kost om het fatsoenlijk aan te brengen. Mocht je het idee hebben dit product te willen hebben, maar je budget het eigenlijk niet toelaat, zou ik je toch adviseren een ander product te kopen. De hoge verwachtingen die ik had zijn helemaal waargemaakt. Niet omdat het een slecht product is, integendeel zelfs, maar wel ik echt de tijd moet nemen met dit product te werken. Als werkende moeder van 2 kinderen, ben ik vaak met een poeder veel sneller klaar.

De Dipbrow Pomade (wenkbrauwgel), 4 gram, kan je bij de Douglas kopen voor € 27,95.

DSC_0839Anastasia Beverly Hills Brush #12

Wel zat ik eigenlijk iedere keer weer te rommelen met de kwast. Ik kon maar geen fijne kwast in mijn assortiment vinden dit stevig genoeg was dit product goed en precies aan te brengen. Inmiddels verkocht de Douglas ook dit merk en heb ik de kwast van Anastasia Beverly Hills gekocht, #12. Dit is een dubbel kwastje met aan de ene kant een angled brush en aan de andere kant een spoolie (borsteltje). Reuze handig om dit bij elkaar te hebben. Ik was een beetje bang dat dit weer een slapper borsteltje was en je dus je product veel lastiger aan kunt brengen, maar ik moest beter weten. Tenslotte is Anastasia DE brow goeroe.

DSC_0841 DSC_0840Het borsteltje is niet heel spectaculair, tenslotte is dit ‘gewoon’ een borstel, maar de angled brush is zo superfijn! Ik denk niet dat ik je dit kan vertellen zonder dat je het zelf gevoeld en geprobeerd hebt. Heel stevig, maar toch heel dun. De haren zijn qua lengte precies goed en dus niet te slap. De dikte is eigenlijk heel dun voor een dergelijke kwast. Ook zou deze kwast heel goed inzetbaar zijn als (winged) eyeliner brush. Ondanks dat het kwastje best prijzig is, zou ik er graag nog één aanschaffen voor mijn eyeliner. Je kan dit kwastje voor de Dipbrow Pomade gebruiken, maar ook voor een poeder. Beiden is prima. Blijft gelden dat een gelproduct wel hard wordt in je kwast en je deze dus regelmatig moet reinigen.

Deze kwast kan ik echt iedereen aanraden, wat een beautylike zeg!!

 

Zoals ik al aangaf kan je de kwast bij Douglas kopen voor € 22,95 (de Large Synthetic Duo Brush #12)

Carlijn ter Braak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *